Chris Adler o najbliżej przyszłości Lamb of God

Chris Adler, perkusista Lamb of God napisał ostatnio na Facebooku m. in.: „Zespół gra [teraz] dobrze – by to osiągnąć bardzo ciężko pracowaliśmy. Nasza praca jest nagradzana reakcją publiczności na festiwalach i innych występach. Niedługo ogłosimy kilka ważnych rzeczy, dotyczących kończącej się trasy Resolution. Przed końcem roku przedstawimy dużą niespodziankę.”

Dyskografia Lamb of God

2000 New American Gospel
2003 As the Palaces Burn
2004 Ashes of the Wake
2006 Sacrament
2009 Wrath
2012 Resolution

lamb of god